35 arbejdspladser til Holbæk

20.9.11: Med en investering på 8,5 mio. kr., heriblandt 4 mio. fra den regionale fond CAT Invest Zealand, får Holbæk nu en lokal virksomhed tilbage. I en meddelelse til Fondsbørsen i aftes oplyste den Faaborg-baserede industrikoncern SKAKO salget af trailerliftproduktet Denka Lift.

Denka forlod Holbæk for et par år siden for at indgå i SKAKO koncernen, men med en kreds af idémænd og nye investorer i ryggen har det været muligt at hente virksomheden tilbage til Holbæk:

- Vi ser et stort potentiale i Denka, og vi tror, at vi gennem produktudvikling og effektivisering kan være med til at skabe vækst for virksomheden, siger Tom Weidner, der er investment manager i CAT Invest Zealand og formand for bestyrelsen i Denka Denmark A/S.

Fonden har i øvrigt netop investeret et millionbeløb i en anden Holbæk-virksomhed, møbelproducenten We Do Wood.

Søren Audon, der er administrerende direktør i Denka Denmark A/S, vurderer, at der på kort sigt skabes 35 nye arbejdspladser i Holbæk:

- Vi er begunstiget af, at der stadig er tidligere Denka-medarbejdere i området. Det er folk med stor ekspertise og indgående produktviden, og de er en meget vigtig forudsætning for vores tro på, at vi inden for få år kan generere en betydelig millionomsætning.
 
Henvendelse: Investment manager Tom Weidner, tlf. 29 16 67 97,

AddiFab får 50.000 EUR til 3D-printtekonologi

Environment Solutions bekæmper vand med vand

Bladena gør vindmøller mere robuste

Infuser indstillet til nordisk pris

AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Fokus på
   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.