Børsens læsere kårer Environment Solutions

Mens dommerpanelet i Børsens iværksætterkonkurrence ser mest potentiale i nanovirksomheden Wagonblast, så har Børsens læsere mest tiltro til CAT Invest Zealand-investeringen Environment Solutions, der producerer mobile vanddæmninger.

Det fremgår af Børsen 19. december, hvor avisen afslutter læserafstemningen på borsen.dk. Knap 450 læsere har stemt på, hvilken af de tre deltagere i konkurrencen de helst ville investere i, og her har 42 procent peget på Environment Solutions. Alle tre deltagere arbejder med vand.

- Det er dejligt. Vi har en problemstilling, som er blevet aktuel i forbindelse med den seneste stormflod, og jeg tror, læserne kan se, at vi har et produkt, som er nemt og logisk at anvende, siger Environment Solutions adm. direktør Anders Philipsen til Børsen.

37 procent af læserne foretrækker Pure H2O, der producerer vandrensningsanlæg, mens kun hver femte ville investere i nanofirmaet Wagonblast, der arbejder med nanoteknologi til fremstilling af coating, der kan reducerede friktionen på vindmøllevinger og skibsskrog.

 

 


AddiFab får 50.000 EUR til 3D-printtekonologi

Environment Solutions bekæmper vand med vand

Bladena gør vindmøller mere robuste

Infuser indstillet til nordisk pris

AddiFab får 13 millioner til selvtænkende 3D-printere

Environment Solutions stod igen klar til at bekæmpe vandmasserne

Fokus på
   Site Map | RSS Feed
 

CAPNOVA A/S l  Universitetsparken 7  l  4000 Roskilde  l  tlf. 4676 0850

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.